Returnarea produselor

Puteți returna încălțămintea, în 30 de zile calendaristice. Încălțămintea trebuie să fie în stare bună, nepurtată, însoțită  de factura aferentă, iar noi îți vom returna suma integrală pe care ai plătit-o pentru produs, în termen de 14 zile calendaristice de la înapoierea ei. Dreptul de retur este valabil atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice.

Pentru returnarea unui produs, trebuie:

  1. Ambalarea încălțămintei într-un ambalaj corespunzător ( de preferat în cutia originală);
  2. Sunați la compania de curierat prin care ați primit coletul (Fan Courier) pentru a ridica coletul. Pe colet treceți următoarea adresă: sediul Fan Courier Radauti, judet Suceava (Adresa strada Gen. Iacob Zadik, Rădăuți 725400), colet în atenția IF Bujdei Gheorghe.
  3. Returul trebuie anuntat și pe e-mail la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com, cu următoarele date: nume si prenume, contul bancar si banca sau alta metoda prin care doriti sa se faca plata.
Din momentul in care primim coletul, vă vom returna contravaloarea produsului (fara taxele de transport), în termen de 14 zile calendaristice prin transfer bancar. În cazul în care se dorește returnarea contravalorii produsului prin altă metodă, plata se va face în 14 zile calendaristice.
Costul transportului de retur este suportat de către client. 

În cazul în care doriți schimb de mărime sau produs ( încălțămintea trebuie să fie nepurtată):

  1. Sunați la compania de curierat prin care ați primit coletul (Fan Courier) pentru a ridica coletul. Pe colet treceți următoarea adresă: sediul Fan Courier Radauti, judet Suceava (Adresa strada Gen. Iacob Zadik, Rădăuți 725400), colet în atenția IF Bujdei Gheorghe.
  2. Trimiteți un e-mail vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com, în care ne precizați codul și mărimea produsului pe care îl returnați și codul și mărimea produsului pe care îl doriți la schimb;
  3. După ce intrăm în posesia coletului anterior, vă vom trimite noua comandă.

Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com. Vă vom răspunde cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Adresa de returnare

Sediul Fan Courier Radauti, judet Suceava (Adresa strada Gen. Iacob Zadik, Rădăuți 725400), colet în atenția IF Bujdei Gheorghe.

Nota: Nu uitati sa ne anuntati intentia dumneavoastra de retur, printr-un e-mail la adresa vicoveanuincaltamintepiele@yahoo.com